Daily One liner Current Affairs 15 April 2019 - Daily Current Affairs

Daily One liner Current Affairs 15 April 2019 - Daily Current Affairs

Hey Everyone What's Going On? So, Guys, I want To tell You That our website TekPnati.com Provides  One Liner Current Affairs For the Preparation Of exams like SSC, CGL, RRB, CHSL, FSSAI, AIIMS, NEET, CAT, UGC, NDA, CA, CLAT and more. Guys These Current Affairs  Will Definitely help you to crack Your Exams. If You want to score High In the Exams, These current Affairs will definitely help You to get higher scores in the examinations. 

Daily One liner Current Affairs Of 15 April 2019 - Daily Current Affairs
Daily One liner Current Affairs 2019

So read our given One liner daily current affairs 2019. This is the current trending news that is more talked about.  If you are a student make Sure to give some time to read the current affairs.  so that You can score good marks in the exam. I hope these Current Affairs and Trending News Will help You in the examinations To score Higher.


Daily Current Affairs - 16 April 2019

1. Ques.- Columbia University's Graduate School of Journalism has selected whom as 2019 Citi Journalistic Excellence Awards?
Ans. Teena Thacker

2. Ques.-Who clinched Formula One's 1000th race title?
Ans. Lewis Hamilton

3. Ques.- Which of the following initiation of the Rotary Club of Madras North provides sanitary napkins to the students?
Ans. Project Kannamma

4. Ques.- Who won the World Press Photo award 2019 for the image "of a crying toddler at US border"?
Ans. John Moore

5. Ques.- How many schemes of West Bengal government won WSIS awards of the United Nations?
Ans. 2

6. Ques.- Recently, Julian Assange arrested in London for hacking Pentagon computer network in 2010. He was the Co-founder of this organisation.
Ans. WikiLeaks

7. Ques.- Who has been honoured with Lifetime Achievement Award 2019 during 4th APJ Abdul Kalam Innovation Conclave, Mohali?
Ans. Dr. A K Singh

8. Ques.-Who has partnered with the Central Marine Fisheries Research Institute and signs MoU to conserve smaller wetlands to combat effects of climate change?
Ans. ISRO

9. Ques.- Which of the following Israeli lunar Mission crashed on the Moon?
Ans. Beresheet

10. Ques.-
The 21st ASEAN-India Senior Officials Meeting held in which of the following city?
Ans. New Delhi


Conclusion-
So these are the Daily One liner Current Affairs Of 15 April 2019 - Daily Current Affairs. I hope these current affairs and trending news will help you to score higher in your competitive exams. Thanks For Visiting Our Website.
Previous Post Next Post